Voedselverwerking

Partner in de voedselverwerking

Als onderneming in de foodsector weet u als geen ander hoe belangrijk een goede hygiëne is bij de verwerking en/of verpakking van voedingsmiddelen. Om dat te realiseren hebt u de juiste middelen nodig. Zodat u de veiligheid van uw voedsel 100% kunt garanderen.

Abena Re-Seller biedt een kwalitatief hoogwaardig assortiment aan HACCP disposables. Deze producten voldoen aan alle gestelde EN-richtlijnen en kwaliteitsnormen volgens HACCP, IFS & BRC. Daarnaast leveren wij een breed assortiment aan onder andere handschoenen, beschermende kleding, hygiënepapier, afvalzakken, schoonmaakproducten en food service producten. 

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Abena Re-Seller heeft veel ervaring in het sourcen en leveren van producen voor verschillende sectoren. Deze ervaringen delen wij graag met u, zodat u het beste product krijgt voor de beste prijs.

    • Uw partner in duurzame disposables
    • Op de hoogte van lokale wet- en regelgeving
    • Eigen kwaliteitscontroleurs
    • Wereldwijd netwerk

Kernassortiment

Abena Re-Seller biedt een kwalitatief hoogwaardig assortiment aan duurzame disposables. Deze producten voldoen aan alle gestelde EN-richtlijnen en kwaliteitsnormen volgens HACCP, IFS & BRC. Daarnaast leveren wij een breed assortiment aan zoals handschoenen, beschermende kleding, hygiënepapier, afvalzakken, schoonmaakproducten en foodserviceproducten.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag.

Trends in de markt

Voedelveiligheid

Bedrijven die voedingsmiddelen maken of verwerken, moeten zorgen dat deze veilig zijn. U wilt immers niet dat consumenten er ziek van worden. Daarom zijn er strenge regels t.a.v. voedselveiligheid, zoals de regels voor de productie van veilig voedsel van het HACCP-systeem. Abena Re-Seller kan u helpen bij het naleven van deze regels, bijvoorbeeld door de levering van persoonlijke beschermingsmiddelen voor medewerkers. Wij zijn op de hoogte van de wet- en regelgeving en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

controle voedselveiligheid
milieuvriendelijk recyclebaar

Duurzame verpakkingsmaterialen

Uit verschillende onderzoeken blijft dat de voedingsindustrie in ons land, maar ook in de ons omringende landen verzadigd is. We gaan niet meer eten, maar wel anders. Consumenten zoeken meer gemak en hechten meer waarde aan duurzaamheid. Om uw producten op een meer duurzame manier te verpakken of te presenteren, biedt Abena Re-Seller een uitgebreid assortiment duurzame disposable producten zoals biologisch afbreekbare koffiebekers, bakjes op basis van bagasse, papieren rietjes, bestek van hout of bamboe.

Artikelen uit ons kenniscentrum

EU komt met verbod op plastic voor groothandels | Think Green met Abena

Lees meer →