Cleaning

In welke sector u ook werkzaam bent, een schone en veilige werk- en leefomgeving is een essentieel onderdeel voor een goede bedrijfsvoering. Bent u bijvoorbeeld distributeur of producent van voeding of dranken, dan heeft u te maken met HACCP en de Hygiënecode. Een belangrijk onderdeel hiervan is reiniging en hygiëne, zodat de veiligheid van eten niet in gevaar komt.

Voor de schoonmaakbranche zijn termen als duurzaamheid en veiligheid erg belangrijk. Schoonmakers komen namelijk dagelijks in contact met dergelijke middelen- en materialen, waardoor o.a. huidproblemen en ergonomische klachten op de loer liggen.

Het gebruik van de juiste reinigingsmiddelen- en materialen is daarom ontzettend belangrijk. Abena-Re-Seller heeft ervaren specialisten die u kunnen adviseren bij het kiezen van het juiste product voor uw organisatie.

Reiniging en desinfectie

Per segment gelden andere regels en dienen verschillende producten gebruikt te worden, wij denken graag mee welke producten noodzakelijk zijn en we houden deze zo compact mogelijk. Vaak is reinigen (het verwijderen van vuil en onzichtbaar organisch materiaal) voldoende en is desinfecteren (doden of inactiveren/reduceren van micro-organismen tot een aanvaardbaar geacht niveau).

Abena biedt een compleet assortiment aan duurzame schoonmaakmiddelen voor professionele keukens, sanitaire ruimtes en het schoonmaken van diverse soorten oppervlakken. Onze Puri-Line schoonmaakmiddel zijn voorzien van het Nordic Swan Ecolabel.

Het Nordic Ecolabel en het EU-Ecolabel zijn beide bekend om:

  1. Strenge milieueisen in alle relevante fase van de product levenscyclus
  2. Strenge eisen voor het gebruik van chemicaliën
  3. Voortdurende aanscherping van de eisen
  4. Vermindering van de milieubelasting van productie en verbruik
desinfectie producten abena reseller
microvezel doeken

Puri-Line Micro Soft microvezeldoek.

Bent u op zoek naar een schoonmaaktechniek die erop gericht is bacteriën te verwijderen, om bijvoorbeeld door kruisbesmetting tegen te gaan?

De Micro-Soft microvezeldoek is superzacht, van de hoogste kwaliteit en toch duurzaam geproduceerd. De Micro-Soft microvezeldoek krimpt niet en heeft een zeer efficiënt opnamevermogen. Het schoonmaakresultaat is bewezen beter, zelfs bij overdosering van het schoonmaakmiddel, iets wat in de praktijk veel gebeurt. De Soft-serie is verkrijgbaar in 4 kleuren. Door de kleurcodering kunnen de doeken voor de juiste toepassingen gebruikt worden.

De doek is 40 x 40 cm en kan gevouwen worden tot 16 vlakken van 10 x 20 cm. Zo kan er steeds met een schoon vlak worden gereinigd. Na gebruik de doek op minimaal 60 ℃ wassen. Door de unieke samenstelling is het mogelijk met deze microvezeldoek om 99,9% bacteriën en virussen te verwijderen, zelfs nadat de doek 50 keer gewassen is. Zo vermindert het risico van kruisbesmetting.  

Producten

Microvezeldoeken

microvezeldoeken leverancier

De kwalitatief hoogwaardige microvezeldoeken hebben een hoog absorptievermogen en uitstekende reinigingseigenschappen. Deze doeken verwijderen 99,99% van alle bacteriën. De doeken zijn leverbaar in 4 kleuren, wat kleurcodering mogelijk maakt ter voorkoming van kruisbesmetting. De doeken kennen een lange levensduur, mede doordat ze meer dan 500 keer gewassen kunnen worden.

Moppen

moppen abena reseller

De moppen van Abena Re-Seller bestaan uit hoogwaardige moppen die leverbaar zijn in meerdere afmetingen. Dankzij de hoogwaardige mircrovezels zijn de moppen sterk absorberend en kunnen ze meer dan 5 keer hun eigen gewicht opnemen. De moppen zijn duurzaam in gebruik en kunnen meer dan 500 keer gewassen worden.

Reinigingsmiddelen

abena reinigingsmiddelen

Het assortiment reinigingsmiddelen van Abena Re-Seller biedt een complete oplossing voor interieurreiniging, sanitairreiniging, textielverzorging en vloeronderhoud voor dagelijks en periodiek onderhoud.