Abena Re-Seller

Abena Re-Seller - Over ons

Abena Re-Seller is onderdeel van Abena Nederland. Bij Abena Nederland zijn 75 mensen werkzaam die zich richten op de intramurale en extramurale zorgmarkt met zorg- en facilitaire producten. Een dynamisch en sterk groeiend bedrijf. De laatste jaren is Abena ook sterk gegroeid in andere sectoren. Deze markten worden bewerkt door Abena Re-Seller. 

Wie zijn wij?
Abena Re-Seller is importeur en distributeur (o.a. vanuit een eigen verkoopkantoor in China) van een breed assortiment disposable producten zoals koffiebekers, afvalzakken, handschoenen en beschermende kleding. Het team enthousiaste professionals levert aan horeca-, verpakkings- en schoonmaakgroothandels, groothandels voor de beautybranche en grote accounts in de voedingsindustrie. Producten van constante hoge kwaliteit en tegen de beste voorwaarden. Dit kunnen wij doen dankzij onze wereldwijde sourcing organisatie. Alle producten zijn rechtstreeks vanuit ons magazijn in Heijen (L) en ons centrale magazijn in Aabenraa (Denemarken) leverbaar.

Deense Abena wereldwijd actief

Abena Groep

De geschiedenis van de Deense Abena Groep gaat terug tot 1953. Abena is vertegenwoordigd in meer dan 55 landen, telt 17 vestigingen wereldwijd en er werken ca. 1900 mensen. In de hypermoderne productiefaciliteiten in Aabenraa worden incontinentieproducten en babyluiers geproduceerd. De productiefaciliteiten voor o.a. onderleggers staan in Frankrijk en Zweden.
Abena Re-Seller maakt gebruik van de diensten en expertise van de Abena Groep en heeft de beschikking over een wereldwijd sourcing netwerk en heeft de financiële slagkracht om te kunnen blijven innoveren. Onze klanten profiteren van onze schaalgrootte en kunnen vertrouwen op constante kwaliteit en levering van onze producten.

Wereldwijde inkoop

Abena Re-Seller heeft in de loop der jaren een uniek sourcing netwerk opgebouwd. Wij betrekken onze producten vanuit o.a. China, Vietnam en Turkije.Wij zijn op de hoogte van de plaatselijke gebruiken en regelgevingen en hebben lokale mensen in dienst die voor ons de kwaliteit waarborgen. Dit geeft ons een grote mate van flexibiliteit en als klant kunt u ervan uit gaan dat onze producten van constante kwaliteit zijn en op tijd geleverd worden. 

 

Lokale kwaliteitscontrole

Abena Re-Seller werkt met lokale kwaliteitscontroleurs. Zij spreken de taal en er zijn geen cultuurverschillen. Zij zijn op de hoogte van de plaatselijk wet- en regelgeving. Dit is vooral handig wanneer er problemen zijn tijdens de kwaliteitsinspecties. Omdat er geen taalbarrière is, kunnen problemen snel worden aangepakt. De Abena Re-Seller kwaliteitscontroleurs zijn door ons zelf getraind en weten welke eisen wij stellen aan onze producten.

Gecombineerde pallets en complete leveringen

Flexibele leveringen zijn geen probleem voor Abena Re-Seller. Of u nu een aantal producten in kleinere oplages wilt in één bestelling, of juist een volle container wilt bestellen, wij leveren het. Wij hebben een groot aantal producten op voorraad in onze magazijnen, zodat levering van gecombineerde pallets geen enkel probleem is. Dankzij onze uitstekende contacten met de productiefaciliteiten, kunnen wij ook volle containers leveren.

Kennis van markt en product

Met ons team van productmanagers in Nederland, het team van global category managers in Denemarken en onze mensen ter plaatse, hebben wij uitgebreide kennis van de producten en de markten om u te voorzien van alle benodigde informatie.

Innovatief productbeleid

Dankzij onze kennis van de lokale en internationale markten, zijn wij in staat innovatieve producten te leveren die voldoen aan uw eisen.