Schoonmaakgroothandels

Abena Re-Seller is al jarenlang een transparante partner voor schoonmaakgroothandels. Wij bieden een gericht assortiment aan facilitaire artikelen, waarbij we een groot gedeelte uit voorraad kunnen leveren. Hierdoor kunnen we, indien nodig, snelle leveringen garanderen.

Denk hierbij aan een ruim assortiment schoonmaakartikelen, waaronder onze eigen Pur-Line reinigingsproducten, een range duurzame producten met het Nordic Ecolabel. En microvezeldoeken die 99,9% van de bacteriën en virussen verwijdert maar ook handschoenen, afvalzakken, hygiëneproducten en  foodservice disposables.

Bent u op zoek naar een partner die:

  • De kwaliteit levert die ze beloven?
  • Continu op zoek gaat naar de beste producten voor mens én milieu
  • Kennis overbrengt waar nodig?

Dan bent u bij Abena Re-Seller aan het goede adres! Wilt u weten wat Abena Re-Seller voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact op met één van onze specialisten. 

Hygiëne papier

Als schoonmaakgroothandel komt en levert u aan tal van bedrijven en sectoren. Gemene deler is het hebben van een schone en veilige werkomgeving.

Een belangrijke voorwaarde om een schone en veilige werkomgeving te creëren, is het bieden van voldoende faciliteiten ten behoeve van een goede hygiëne. Dit verminderd ziekteverzuim en vergroot het werkgeluk van medewerkers.

Het inrichten van een hygiënische en efficiënte sanitaire omgeving is daarom een belangrijk onderdeel. Welke dispensers kunt u het beste gebruiken en welk soort toiletpapier of handdoekje past het beste bij uw doelgroep?

Abena Re-Seller helpt u graag bij het samenstellen van een optimaal assortiment.

 

centerfeedrol groothandel nederland private label mogelijk

Puri-Line, dé oplossing voor duurzame reiniging!

Puri-Line bestaat uit een unieke lijn kwalitatief hoogwaardige reinigingsmiddelen, moppen en microvezeldoeken. De Puri-Line producten zijn goed voor het milieu maar ook voor de mensen die ermee werken. Het zijn altijd veilige producten, zonder gevaarlijke stoffen, veroorzaken geen allergieën of huidirritaties en zijn niet schadelijk bij inademing.

Reinigings- en wasmiddelen

Het assortiment Puri-Line omvat wasmiddelen, afwasmiddelen, sanitairreinigers, interieurreinigers, allesreinigers en vloerreinigers voor het dagelijkse en periodieke schoonmaakwerk. De verpakkingsflacons zijn voor minimaal 95%gemaakt van gerecycled plastic.

Alle Puri-Line producten zijn voorzien van het Nordic Ecolabel. Daarnaast zijn een aantal producten Astma Allergie gecertificeerd.

puri line schoonmaak producten vor groothandels nederland (1)

Moppen en microvezeldoeken

De kwalitatief hoogwaardige microvezeldoek verwijdert 99,9% van de aanwezige bacteriën. Deze meest kwalitatief hoogwaardige doek in het assortiment is een zachte, gebreide doek waardoor deze nauwelijks krimpt. Uitstekende vuilopname voor een schoon eindresultaat. De Soft-serie is verkrijgbaar in 4 kleuren voor herkenbaar gebruik in verschillende ruimtes. Verkleint zo het risico op kruisbesmetting. Garandeert een minimaal aantal wasbeurten van 500 keer.           

Beschikt over het Nordic Ecolabel. Dit is een garantie dat een product in alle fasen van zijn levenscyclus voldoet aan de hoogste kwaliteits-, gezondheids- en milieueisen.

puri line schoonmaak producten vor groothandels nederland (7)

Handschoenen

Bij schoonmaakwerkzaamheden is het belangrijk dat de juiste handschoen gedragen wordt, die de juiste bescherming biedt. Handschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende categoriën. Hoe hoger de categorie, hoe meer bescherming de handschoen biedt. Abena levert handschoenen in Categorie 1 en Categorie 3. Wat is het verschil?

Categorie 1 handschoenen: handschoenen van eenvoudig ontwerp. Handschoenen die vallen in categorie 1 bieden bescherming tegen minimale risico’s. Deze handschoenen bieden voldoende bescherming bij lichte schoonmaakwerkzaamheden en bij de verwerking van voedsel.

Categorie 3 handschoenen: handschoenen van complex ontwerp – voor onomkeerbare of dodelijke risico’s.
Handschoenen die vallen onder categorie 3 bieden bescherming tegen de zwaarste risico’s, zoals bijvoorbeeld het werken met chemicaliën, hitte of elektriciteit. De fabrikant of Europese importeur dient dit type handschoen aan een EG-typeonderzoek te onderwerpen en tevens de kwaliteit van de handschoenen zeker te stellen. De controlerende instantie wordt geïdentificeerd met een nummer dat naast de CE-markering vermeld moet worden.

HANDSCHOENEN GROOTHANDEL NEDERLAND ABENA RESELLER
nitril-handschoenen-abena-nederland

Nitril handschoenen:

Nitril handschoenen zijn gemaakt van synthetisch rubber, zijn erg comfortabel en sterker dan latex. Nitril handschoenen bevatten geen latex en kunnen voor de meest uiteenlopende werkzaamheden ingezet worden, mits de juiste certificeringen. Voor werkzaamheden met een laag risico en waarbij een goede tastgevoeligheid noodzakelijk is, heeft Abena superdunne Ultra Sensitve handschoenen.

latex handschoenen abena

Latex handschoenen 

Latex handschoenen hebben een uitstekende tastgevoeligheid, zijn elastisch en zitten als een tweede huid om de hand. Latex handschoenen zijn minder geschikt voor het werken met chemicaliën. Daarnaast heeft latex het grote nadeel dat mensen allergisch kunnen zijn voor latex.

vinyl-handschoenen-groothandel

Vinyl handschoenen 

Vinyl handschoenen zijn gemaakt van soepel PVC, zijn minder scheurvast en geven minder bescherming. Vinyl handschoenen worden wijder bij het dragen, waardoor ze poreus worden. Vinyl handschoenen zijn niet geschikt voor het omgaan met vet voedsel.