Verpakking

Partner in de voedselverwerking

De verpakkingsindustrie is een dynamische omgeving en voortdurend in ontwikkeling. De markt vraag om kleinere series, meer variatie en meer maatwerk, een hogere kwaliteit en snellere levering.

Dat heeft te maken met de toename van het aantal kleinere gezinnen en eenpersoonshuishoudens, meer behoefte aan gemak en aandacht voor gezondheid en voedselkwaliteit. Maar het heeft ook te maken met de groei van aankopen via internet. Zo heeft u te maken met diverse sectoren, stijgende vraag naar gepersonaliseerde verpakkingen en veranderende wetgeving omtrent plastics. Hierdoor kunnen wij ons voorstellen dat u op zoek bent naar één flexibele partner die u kan ondersteunen bij het samenstellen van het juiste assortiment. Abena Re-Seller biedt een uitgebreid assortiment foodservice en hygiëneproducten voor het bereiden, bewaren presenteren of consumeren van eten en drinken. Een groot deel hiervan leveren we uit voorraad, waardoor snelle levering mogelijk is.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bent u op zoek naar een partner die:

  • Expertise en kennis in huis heeft en die graag met u wil delen?
  • Transparant is en de continuïteit kan waarborgen?
  • Continu op zoek gaat naar de beste producten voor mens én milieu?

Dan bent u bij Abena Re-Seller aan het juiste adres. Wilt u weten wat Abena Re-Seller voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze specialisten. 

Kernassortiment

Abena Re-Seller biedt een kwalitatief hoogwaardig assortiment aan duurzame disposables. Deze producten voldoen aan alle gestelde EN-richtlijnen en kwaliteitsnormen volgens HACCP, IFS & BRC. Daarnaast leveren wij een breed assortiment aan zoals handschoenen, beschermende kleding, hygiënepapier, afvalzakken, schoonmaakproducten en foodserviceproducten.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag.

Trends in de markt

Voedselveiligheid

Bedrijven die voedingsmiddelen maken of verwerken, moeten zorgen dat deze veilig zijn. U wilt immers niet dat consumenten er ziek van worden. Daarom zijn er strenge regels t.a.v. voedselveiligheid, zoals de regels voor de productie van veilig voedsel van het HACCP-systeem. Abena Re-Seller kan u helpen bij het naleven van deze regels, bijvoorbeeld door de levering van persoonlijke beschermingsmiddelen voor medewerkers. Wij zijn op de hoogte van de wet- en regelgeving en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

controle voedselveiligheid

Duurzame verpakkingsmaterialen

De verduurzaming van verpakkingsmaterialen zet zich verder voort. Door de invoering van de Single Use Plastic wetgeving, worden producenten en leveranciers gedwongen op zoek te gaan naar alternatieve verpakkingsmaterialen. Zo worden er meer producten geproduceerd uit alternatieve materialen zoals suikerriet en aardappelzetmeel. Ook op het gebied van recycling zijn er steeds meer ontwikkelingen gaande waardoor de verpakkingen steeds duurzamer worden.

milieuvriendelijk recyclebaar

Artikelen uit ons kenniscentrum

EU komt met verbod op plastic voor groothandels | Think Green met Abena

Lees meer →