Schoonmaakgroothandels

De verpakkingsindustrie is een dynamische omgeving. Zo heeft u te maken met diverse sectoren, stijgende vraag naar gepersonaliseerde verpakkingen en veranderende wetgeving omtrent plastics. Hierdoor kunnen wij ons voorstellen dat u op zoek bent naar één flexibele partner die u kan ondersteunen bij het samenstellen van het juiste assortiment.
Abena Re-Seller biedt een uitgebreid assortiment foodservice en hygiëne producten voor het bereiden, bewaren presenteren of consumeren van eten en drinken. Een groot deel hiervan leveren we uit voorraad, waardoor snelle levering mogelijk is.

Handschoenen

Bij schoonmaakwerkzaamheden is het belangrijk dat de juiste handschoen gedragen wordt, die de juiste bescherming biedt. Handschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende categoriën. Hoe hoger de categorie, hoe meer bescherming de handschoen biedt. Abena levert handschoenen in Categorie 1 en Categorie 3. Wat is het verschil?

Categorie 1 handschoenen: handschoenen van eenvoudig ontwerp. Handschoenen die vallen in categorie 1 bieden bescherming tegen minimale risico’s. Deze handschoenen bieden voldoende bescherming bij lichte schoonmaakwerkzaamheden en bij de verwerking van voedsel.

Categorie 3 handschoenen: handschoenen van complex ontwerp – voor onomkeerbare of dodelijke risico’s.
Handschoenen die vallen onder categorie 3 bieden bescherming tegen de zwaarste risico’s, zoals bijvoorbeeld het werken met chemicaliën, hitte of elektriciteit. De fabrikant of Europese importeur dient dit type handschoen aan een EG-typeonderzoek te onderwerpen en tevens de kwaliteit van de handschoenen zeker te stellen. De controlerende instantie wordt geïdentificeerd met een nummer dat naast de CE-markering vermeld moet worden.

HANDSCHOENEN GROOTHANDEL NEDERLAND ABENA RESELLER
nitril-handschoenen-abena-nederland

Nitril handschoenen:

Nitril handschoenen zijn gemaakt van synthetisch rubber, zijn erg comfortabel en sterker dan latex. Nitril handschoenen bevatten geen latex en kunnen voor de meest uiteenlopende werkzaamheden ingezet worden, mits de juiste certificeringen. Voor werkzaamheden met een laag risico en waarbij een goede tastgevoeligheid noodzakelijk is, heeft Abena superdunne Ultra Sensitve handschoenen.

latex handschoenen abena

Latex handschoenen 

Latex handschoenen hebben een uitstekende tastgevoeligheid, zijn elastisch en zitten als een tweede huid om de hand. Latex handschoenen zijn minder geschikt voor het werken met chemicaliën. Daarnaast heeft latex het grote nadeel dat mensen allergisch kunnen zijn voor latex.

vinyl-handschoenen-groothandel

Vinyl handschoenen 

Vinyl handschoenen zijn gemaakt van soepel PVC, zijn minder scheurvast en geven minder bescherming. Vinyl handschoenen worden wijder bij het dragen, waardoor ze poreus worden. Vinyl handschoenen zijn niet geschikt voor het omgaan met vet voedsel.

Koffiebekers en accessoires

Abena Re-Seller heeft een volledig assortiment aan koffiebekers in diverse soorten, maten, kleuren en materialen. Afhankelijk van de wensen van de klant, adviseert Abena Re-Seller graag over de beste optie voor uw organisatie.

Economisch voordelige oplossing
Bent u op zoek naar een economisch voordelige oplossing, dan is de Scotty Colour cup een uitstekende keuze. Deze papieren koffiebeker met PE coating is het moderne alternatief voor de traditionele Scotty cup! Deze 180 cc bekers zijn verkrijgbaar in een mix met 5 verschillende kleuren.
Gebruik van duurzame koffiebekers
Is duurzaamheid belangrijk voor uw organisatie? Dan zijn duurzame koffiebekers die biologisch afbreekbaar en composteerbaar zijn, de beste optie. Abena heeft een ruim assortiment aan duurzame oplossingen:

koffiebekers groothandel nederland milieuvriendelijk afbreekbaar

Dandelion cups

De Dandelion koffiebeker is geproduceerd van karton, gecoat met één laag C-PLA. Deze biologisch afbreekbare en composteerbare koffiebeker is ideaal voor warme dranken en verkrijgbaar in meerdere maten, gemixt in vier kleuren. Door het moderne uiterlijk breng je in één oogopslag, een duurzame boodschap over.

dandelion koffiebekers biologisch afbreekbaar

The Swan

Koffiebeker “The Swan” is de duurzame oplossing voor een optimale koffiebeleving. Deze koffiebeker heeft zijn naam te danken aan het Nordic Swan Ecolabel. Dit Scandinavische milieukeurmerk is één van ‘s werelds strengste milieukeurmerken waarbij de eisen voor producten zeer hoog zijn.
Daarnaast geldt dat:

  • Er geen gebruik gemaakt wordt van schadelijk chemicaliën.
  • Het aandeel hernieuwbare grondstoffen hoog is
  • Grondstoffen van duurzaam FSC gecertificeerd papier zijn
  • Alle middelen, materialen en productiestappen volledig traceerbaar zijn
  • Grondstoffen vervaardigd zijn uit de lange vezels voor extra stevigheid.

Verpakkingsmaterialen

Naast koffiebekers en accessoires hebben we een volledig assortiment aan disposable verpakkingen. Denk hierbij aan: folies en seal, disposable bakken, schalen, borden en bestek, tafelaankleding,  seizoenartikelen, etc.

verpakkingsmateriaal disposable
biologische afbreekbare verpakking

Duurzame verpakkingen

De verpakkingswereld is continu in beweging. Het reduceren van het aantal verpakkingen, verminderen van plastic verpakkingen en waar nodig het recyclen van plastic verpakkingsmaterialen zijn enkele ontwikkelingen waar verpakkingsgroothandels mee bezig zijn of mee te maken krijgen.
Bij Abena Re-Seller zijn we continu op zoek naar de laatste ontwikkelingen en trends. Zo heeft Abena Re-Seller naast het basisassortiment disposables, een volledig eco vriendelijk assortiment samengesteld, bestaande uit producten gemaakt van suikerrietbagasse, PLA, papier, palmbladeren en kaolien coating.

personalisatie koffiebekers groothandel

Gepersonaliseerde verpakkingen

De opkomst van gepersonaliseerde verpakkingen is al enige tijd in opkomst. Door de mogelijkheid om disposable verpakkingen te personaliseren, is de vraag naar maatwerk de laatste jaren gegroeid. Dit vraagt om een flexibele partner.
Bij Abena Re-Seller heeft u de mogelijkheid om uw eigen ontwerp te laten produceren. Denk hierbij aan koffiebekers, bakjes en kommen, verpakkingen gemaakt van diverse materialen en papieren tassen.  Door het wereldwijde sourcing netwerk en productielocaties in China beschikken we over directe en snelle contacten met productielocaties en voeren we tevens ter plaatse kwaliteitscontroles uit.

hiegiene papier disposable groothandel leverancier nederland

Hygiëneproducten


Door het wereldwijde netwerk aan papierproducenten, heeft Abena Re-Seller meer dan 250 producten op voorraad, verdeeld over de volgende productgroepen: vouwhanddoeken, handdoekrollen, toiletpapier, poetsrollen, onderzoeksbankpapier en keukenrollen. Onder de naam Care-Ness bieden wij een compleet assortiment aan hygiëneproducten. Deze producten zijn met zorg geselecteerd voor groothandels in verschillende sectoren.

afvalzakken groothandel

Afvalvalzakken en afvalbakken

Ook voor afvalzakken en afvalbakken bent u bij Abena Re-Seller aan het goede adres. Wij leveren een ruim assortiment aan LDPE en HDPE afvalzakken uit voorraad. Bent u op zoek naar een duurzame oplossing? Dan zijn de bio-afvalzakken een uitstekende keus.