Informeer jouw klanten

De beste voorlichting voor je klanten

De impact van de nieuwe EU-wetgeving op de groothandel is groot. Denk aan het aanpassen van je assortiment. Het op tijd uitfaseren van het verboden plastic, zodat je niet met een restvoorraad zit. En het voorradig zijn van de vervangende alternatieven.

Voor je klanten verandert er ook een heleboel. Die zullen vast vragen hebben over vergelijkbare duurzame producten, wanneer die te bestellen zijn en wat de invloed is op de prijs. Deze vragen wil je niet in één keer tegelijk krijgen. Om die reden hebben wij bij Abena Re-Seller een professioneel communicatiepakket voor je klaarstaan.

Licht je klanten eenvoudig voor met het communicatiepakket

Voorkomen is beter dan genezen. Dat betekent dat je je klanten op tijd moet informeren over de nieuwe wetgeving en wat er voor hen gaat veranderen. Dat voorkomt een hoop vragen en gedoe.  Het communicatiepakket van Abena bestaat uit de volgende elementen die je met één klik kan downloaden.

Met dit communicatiepakket informeer jij je klanten pro-actief én met weinig moeite over de nieuwe wetgeving. Zo ondersteun jij je klanten in hun stap naar de toekomst.

ecologisch duurzaam leverancier beste kwaliteit milieu
Laden

Alles over de nieuwe SUP-wetgeving verzameld

Abena heeft alle belangrijke informatie rondom de nieuwe ‘single use plastics’ wetgeving verzameld én verdeeld in vier centrale thema’s. Je bent nu in het thema ‘voorlichting’. Klik hieronder door naar één van de andere thema’s en bereid jezelf en je klanten voor op de nieuwe wetgeving.

wetgeving biologische afbreekbare producten duurzaam milieuvriendelijk

Wetgeving

Dit moet je weten over de wet

milieuvriendelijke verantwoordelijke duurzame producten

Assortiment

 Je assortiment op orde

alternatieve ecologische duurzame producten

Kwaliteit

Garandeer een constante kwaliteit

toelichting biologische afbreekbare producten assortiment hulp aan klanten

Voorlichting

Zo licht je je klanten voor

Maak gebruik van onze ervaring

Wil je niet met een restvoorraad eindigen en op tijd genoeg alternatieve producten in huis hebben voor je klanten?  Heb je vragen omtrend de nieuwe wetgeving of is er net één product dat je niet gesourced krijgt? Laat het ons weten, we helpen je graag via een (telefonisch) consult.

 

Ga terug naar de Think green beginpagina