Werken bij Abena Reseller

Regio Noord-Nederland

Ben jij op zoek naar een uitdagende sales-functie bij een dynamische, innovatieve en groeiende organisatie? Weet jij je in te leven in de doelgroep, herken en benut je commerciële kansen en geeft het je een kick als je die nieuwe klant scoort? Dan zit je bij Abena Re-Seller goed op je plek! 

Je kunt te allen tijde een open sollicitatie indienen, wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en personen in ons team! 

Abena Re-Seller?

Abena Re-Seller, onderdeel van Abena Nederland, groeit flink. Als Deense fabrikant en importeur van hygiëne disposables liggen de roots en het netwerk van Abena in de zorgsector, maar met de kennis en ervaring van disposable producten groeit de organisatie ook sterk buiten deze sector. Dankzij het wereldwijde sourcing netwerk en eigen productiefaciliteiten is Abena in staat producten te leveren van een constante hoge kwaliteit en een duurzame inslag.

Wat heeft Abena jou te bieden?

  • Een hoge mate van vrijheid waarin jouw eigen initiatief wordt toegejuicht;
  • Een diverse groep aan klanten en producten, waardoor jouw dagen uitdagend en afwisselend zijn;
  • Samenwerken met leuke en gedreven collega’s in een prettige en informele werksfeer.
  • Abena groeit en inspireert om te groeien, niet alleen in omzet maar ook t.a.v. jouw persoonlijke groei. Er wordt dan ook geïnvesteerd in jouw persoonlijke ontwikkeling.
  • Vast marktconform salaris, prestatiebonus, 8% vakantietoeslag;
  • Uitstekende secundaire voorwaarden waaronder een auto, laptop, iPad en iPhone;

Jouw persoonlijkheid

Jij bruist van de energie en je bent gedreven om nieuwe contacten aan te boren en je verkoopdoelstellingen te realiseren. Met jouw persoonlijkheid en enthousiasme weet jij anderen te motiveren en draagvlak te creëren. Je bent ondernemend, een doorzetter en neemt de leiding in het aanboren van nieuwe en bestaande markten, zonder de rest van het team uit het oog te verliezen. Je bent commercieel ingesteld en resultaatgericht, maar behaalt je targets door oprecht geïnteresseerd te zijn in je gesprekspartner. Met jouw communicatieve en sociale vaardigheden, ben je een prettige gesprekspartner met een hoge gunfactor.

Waar kom je te werken?

Abena Reseller is onderdeel van Abena Nederland, gevestigd in Boxmeer. Het team is dagelijks bezig om (potentiële) klanten te voorzien van het beste advies als het gaat om het gebruik van kwalitatief hoogwaardige disposables. Abena is een Deens familiebedrijf, opgericht in 1953. Inmiddels zijn we met 1900 medewerkers actief in 85 landen. Abena is dynamisch, innovatief, inspirerend en richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van de zorg, maar is daarnaast ook steeds meer actief in branches daarbuiten. Abena groeit sterk als producent en leverancier van producten voor incontinentie, wassen & huidverzorging, infectiepreventie en facilitaire producten.

Interesse?

Stuur jouw CV en motivatie naar:

Hans Kaat
0610435684
h.kaat@abenareseller.nl