Handschoenen

In de facilitaire dienstverlening en voedselverwerkende industrie zijn handschoenen van uitstekende kwaliteit erg belangrijk. Abena heeft handschoenen die geschikt zijn voor toepassingen in onder andere de zorg, schoonheidsbranche, voedselverwerking en industrie. Van facilitaire handschoenen tot speciale handschoenen voor kappers, pedicures en schoonheidsspecialisten.

Gegarandeerde kwaliteit van Abena

Het facilitaire assortiment van Abena staat bekend om de uitstekende kwaliteit. Deze kwaliteit garanderen wij ook bij onze facilitaire, kappers en HACCP handschoenen. Daarnaast is Abena IFS en BRC gecertificeerd. Weten welke soort handschoen in uw situatie de beste is? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste handschoen.

**Nieuw** Nu ook zwarte Ultra-sensitive nitril handschoenen verkrijgbaar

Na het succes van de blauwe en witte Ultra-sensitive nitril handschoenen nu ook verkrijgbaar in de trendy kleur zwart. De Ultra-Sensitive handschoenen van Abena zijn gemakkelijk aan- en uit te trekken, dragen comfortabel, bieden uitstekende bescherming, en hebben goede tastgevoeligheid en optimale grip. Bij het dragen van Abena Ultra-Sensitive handschoenen vergeet u dat u handschoenen draagt, zodat u zich volledig kunt focussen op uw werkzaamheden – iedere dag weer.

Lees meer hier.

 • null

  Certificaten

  Abena Re-Seller handschoenen voldoen aan alle Europese wettelijke eisen, standaarden en normen. Op verzoek kunnen wij u deze certificaten overhandigen. Daarnaast zijn onze handschoenen uitvoerig getest, volgens de richtlijnen. Vraag gerust bij ons de testresultaten op! Abena is IFS en BRC gecertificeerd.

 • eigen-productie-groothandel-koffiebekers-china-disposables-private-label-leverancier

  Eigen sourcing

  Abena Re-Seller heeft vestigingen in Azië, die direct inkopen bij de fabrikanten. Hierdoor kunnen wij zonder tussenhandel, de beste kwaliteit tegen de beste prijs leveren. Op container niveau kunnen wij dit custom made aanbieden.

 • controle-kwaliteit-fabriek-china-groothandel-nederland

  Kwaliteitscontrole

  Als onderdeel van ons kwaliteitscontroleproces, wordt door onze lokale medewerkers in iedere fabriek een kwaliteitsaudit uitgevoerd. Zo kan Abena Re-Seller altijd een hoog kwaliteitsniveau verzekeren en gelijktijdig een stabiele levering uit de fabriek waarborgen.

  Daarnaast wordt elke container gecontroleerd voordat deze verscheept wordt. De betrouwbaarheid van Abena Re-Seller creëert een toegevoegde waarde voor uw bedrijf. Dit is de reden waarom het kwaliteitsborgingsproces van ontwerp, productie en ontwikkeling alle documentatie omvat.

 • null

  Partnership

  Abena heeft naast Abena Re-Seller dankzij Abena Healthcare ook jarenlange kennis en ervaring in de gezondheidssector, waar preventie van kruisbesmetting hoog op de prioriteitenlijst staat. Het basisprincipe is in beide sectoren gelijk, waardoor Abena in staat is deze kennis te bundelen en oplossingen te bieden voor de uitdagingen van vandaag. Graag denken wij met u mee hoe u uw processen omtrent preventie en hygiene kunt verbeteren. U krijgt een advies op maat.

Bestel nu: 0485 581 158
of gebruik de online offerte tool

Leverbaar in diverse maten en kleuren

nitril-zwart-disposable-handschoenen-wegwerp

Be the expert

Europese wetgeving

Handschoenen die in de EU worden verkocht, moeten voorzien zijn van een CE markering. Dit is geen keurmerk, maar geeft aan dat het product voldoet aan de Europese wetgeving. Handschoenen kunnen gelabeld worden als medisch hulpmiddel, als persoonlijk beschermingsmiddel of als beide.

handen-allergie-nitril-latex-vinyl-groothandel-handschoenen

Allergenen informatie

Bij een latexallergie bestaat er een overgevoeligheid voor latexeiwitten. De overgevoeligheid kan zich uiten als een contactallergie in de huid (type IV allergie) met een geïrriteerde huid als gevolg en/of een allergische reactie in neus, ogen of longen door inademen van de latexeiwitten (type I allergie).

haccp-leverancier-groothandel-expert-service-handschoenen-disposables-nederland

HACCP

Elk bedrijf dat levensmiddelen en/of diervoeders produceert, verwerkt of distribueert moet volgens de Europese Hygiëneverordening  Verordening (EG) Nr. 852/2004, artikel 5 (pagina 8), een voedselveiligheidsprocedure opstellen gebaseerd op de 7 basisprincipes van HACCP.

kwaliteitscontrole-abena-onderzoek-service-groothandel-horeca-handschoenen

De juiste handschoen

Vaak is het niet gemakkelijk om uit het grote aanbod handschoenen een keuze te maken. Handschoenen verschillen in het materiaal waarvan ze gemaakt zijn, maar ook de kwaliteit bepaalt waarvoor ze geschikt zijn. Daarnaast is het belangrijk om te weten waarvoor u de handschoenen gebruikt.