Foodservice

Abena biedt een uitgebreid assortiment producten voor de foodservice markt zoals verpakkingen en disposables. Voor het bereiden, bewaren, presenteren of consumeren van eten of drinken, Abena is uw one-stop-shop en kan aan al uw wensen voldoen.

groothandel-food-disposables-leverancier-paardekooper
tower-pac-abena-plastic-bkajes-schroefbaar-onderweg
tower-pac-logo-plastic-bakjes

De Abena Tower Pac is een nieuw concept om voedsel georganiseerd en hygiënisch op te slaan. Het betreft bakjes in verschillende vormen die in elkaar geschroefd kunnen worden waardoor het één geheel wordt.

Ideaal voor (fastfood) horeca gelegenheden!  Lees meer

 • private-label-food-disposables-kwaliteit-leverancier (2)

  Kwaliteitscontrole

  Als onderdeel van ons kwaliteitscontroleproces, wordt door onze lokale medewerkers in iedere fabriek een kwaliteitsaudit uitgevoerd. Zo kan Abena Re-Seller altijd een hoog kwaliteitsniveau verzekeren en gelijktijdig een stabiele levering uit de fabriek waarborgen.

  Daarnaast wordt elke container gecontroleerd voordat deze verscheept wordt. De betrouwbaarheid van Abena Re-Seller creëert een toegevoegde waarde voor uw bedrijf. Dit is de reden waarom het kwaliteitsborgingsproces van ontwerp, productie en ontwikkeling alle documentatie omvat.

 • eigen-productie-groothandel-koffiebekers-china-disposables-private-label-leverancier

  Eigen sourcing

  Abena Re-Seller heeft vestigingen in Azië, die direct inkopen bij fabrikanten. Hierdoor kunnen wij zonder tussenhandel, de beste kwaliteit leveren tegen de meest gunstige condities. Op containerniveau kunnen wij dit custom made aanbieden.

Bestel nu: 0485 581 158
of gebruik de online offerte tool

Catalogus

Foodservice

catalogus-abena-reseller-koffiebekers-food-disposables-wegwerp-producten

Foodservice ECO

abena-eco-foodservice