Facilitaire producten

Bij Abena vindt u een ruim aanbod producten voor de facilitaire dienstverlening, zoals sanitair dispensers, producten voor de schoonmaakbranche en schoonmaakkarren. Wij leveren een groot aantal merken uit voorraad. Abena hanteert het One-Stop-Shop principe: u kunt bij ons terecht voor het complete pakket, wij ontzorgen u volledig op het gebied van voorraadbeheer en logistiek voor al uw facilitaire producten.

 • eigen-productie-groothandel-koffiebekers-china-disposables-private-label-leverancier

  Eigen sourcing

  Abena Re-Seller heeft vestigingen in Azië, die direct inkopen bij de fabrikanten. Hierdoor kunnen wij zonder tussenhandel, de beste kwaliteit tegen de beste prijs leveren. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 • controle-kwaliteit-fabriek-china-groothandel-nederland

  Kwaliteitscontrole

  Als onderdeel van ons kwaliteitscontroleproces, wordt door onze lokale medewerkers in iedere fabriek een kwaliteitsaudit uitgevoerd. Zo kan Abena Re-Seller altijd een hoog kwaliteitsniveau verzekeren en gelijktijdig een stabiele levering uit de fabriek waarborgen.

  Daarnaast wordt elke container gecontroleerd voordat deze verscheept wordt. De betrouwbaarheid van Abena Re-Seller creëert een toegevoegde waarde voor uw bedrijf. Dit is de reden waarom het kwaliteitsborgingsproces van ontwerp, productie en ontwikkeling alle documentatie omvat.

Bestel nu: 0485 581 158
of gebruik de online offerte tool

Catalogus

Facilitair

abena-reseller-facilitaire-producten-catalogus