Beschermende kleding

Vanuit hygiëne-oogpunt is het onder andere noodzakelijk om beschermende kleding te dragen bij het bereiden of de productie van voedsel. Daarnaast wordt beschermende kleding gedragen om het lichaam te beschermen tegen bijvoorbeeld stof en chemicaliën. Abena Re-Seller biedt een compleet assortiment beschermende kleding zoals beschermjassen en -schorten, mondkapjes, baardmaskers, haarnetjes en schoenovertrekken voor allerlei soorten toepassingen in de medische sector, voedselverwerkende industrie, horeca en schoonheidsbranche. Onze beschermende kleding voldoet aan de steeds strengere hygiënevoorschriften en veiligheidseisen en passen bij het werken volgens de HACCP principes.

beschermende-kleding-groothandel-leverancier-service-bestellen
 • eigen-productie-groothandel-koffiebekers-china-disposables-private-label-leverancier

  Eigen sourcing

  Abena Re-Seller heeft vestigingen in Azië, die direct inkopen bij de fabrikanten. Hierdoor kunnen wij zonder tussenhandel, de beste kwaliteit tegen de beste prijs leveren. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 • null

  Partnership

  Abena heeft naast Abena Re-Seller dankzij Abena Healthcare ook jarenlange kennis en ervaring in de gezondheidssector, waar preventie van kruisbesmetting hoog op de prioriteitenlijst staat. Het basisprincipe is in beide sectoren gelijk, waardoor Abena in staat is deze kennis te bundelen en oplossingen te bieden voor de uitdagingen van vandaag. Graag denken wij met u mee hoe u uw processen omtrent preventie en hygiëne kunt verbeteren. U krijgt een advies op maat.

 • controle-kwaliteit-fabriek-china-groothandel-nederland

  Kwaliteitscontrole

  Als onderdeel van ons kwaliteitscontroleproces, wordt door onze lokale medewerkers in iedere fabriek een kwaliteitsaudit uitgevoerd. Zo kan Abena Re-Seller altijd een hoog kwaliteitsniveau verzekeren en gelijktijdig een stabiele levering uit de fabriek waarborgen.

  Daarnaast wordt elke container gecontroleerd voordat deze verscheept wordt. De betrouwbaarheid van Abena Re-Seller creëert een toegevoegde waarde voor uw bedrijf. Dit is de reden waarom het kwaliteitsborgingsproces van ontwerp, productie en ontwikkeling alle documentatie omvat.

 • null

  Regelgeving

  Er zijn twee soorten beschermende kleding: kleding ter bescherming van de persoon die het draagt en kleding ter voorkoming van bevuiling van hetgeen dat  in contact komt met de persoon die het draagt. In het eerste geval gaat het volgens de definitie om uitrustingsstukken of -middelen die zijn bestemd om te worden gedragen of vastgehouden door personen als bescherming tegen gevaren voor hun gezondheid en veiligheid. Deze beschermende kleding moet voldoen aan de Europese richtlijn 89/686/EEG voor persoonlijke beschermingsmiddelen, en zijn te herkennen aan het EN 388 logo en het CE-logo op de verpakking. Lees verder

Bestel nu: 0485 581 158
of gebruik de online offerte tool

Catalogus

us

Beschermende kleding

abena-reseller-facilitaire-producten-catalogus