Over ons

Abena Re-Seller behoort tot de Abena Groep, een Deens familiebedrijf dat is opgericht in 1953. Wij leveren disposable producten aan voedselverwerkende bedrijven, schoonmaakgroothandels, horeca en groothandels in de beauty branche.

Wat bieden wij
Wij gebruiken onze expertise om disposable producten zoals koffiebekers, afvalzakken, handschoenen en beschermende kleding voor u in te kopen tegen de beste voorwaarden. Dit kunnen wij doen dankzij onze wereldwijde sourcing organisatie. Wij leveren onze producten vanuit China, Vietnam, Turkije en iedere andere plaats in de wereld zolang deze producten maar voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen en kunnen worden geleverd tegen concurrerende prijzen.

Hoe doen we dat
Wij zijn niet alleen experts in het wereldwijd sourcen van disposables, maar ook in het strikt en gedetailleerd uitvoeren van kwaliteitscontroles dankzij onze medewerkers van sourcing kantoren ter plaatse die de lokale taal spreken en de bedrijfscultuur kennen.

abena-reseller-zwart-logo-mid
abena-world-wide-reseller-

Wereldwijde inkoop

Abena Re-Seller heeft in de loop der jaren een uniek sourcing netwerk opgebouwd. Wij zijn op de hoogte van de plaatselijke gebruiken en regelgevingen en hebben lokale mensen in dienst die voor ons de kwaliteit waarborgen. Dit geeft ons een grote mate van flexibiliteit en als klant kunt u ervan uit gaan dat onze producten van constante kwaliteit zijn en op tijd geleverd worden.

Breed assortiment

Bij Abena Re-Seller kunt u terecht voor al uw disposable producten. Wij leveren het meest complete assortiment aan onder andere horeca, schoonmaakgroothandels, bedrijven in de food-sector en kappersgroothandels. Dankzij onze markt- en productkennis kunnen wij ons assortiment maximaal afstemmen op de behoefte van de klant. Als u bij ons handschoenen bestelt, heeft u wellicht ook interesse in beschermende kleding. Wij leveren het complete pakket.

Lokale kwaliteitscontrole

Abena Re-Seller werkt met lokale kwaliteitscontroleurs. Zij spreken de taal en er zijn geen cultuurverschillen. Dit is vooral handig wanneer er problemen zijn tijdens de kwaliteitsinspectie. Omdat er geen taalbarrière is, kunnen problemen snel worden aangepakt. De Abena Re-Seller kwaliteitscontroleurs zijn door ons zelf getraind en weten welke eisen worden gesteld aan onze producten.

Gecombineerde pallets en complete leveringen

Of u nu een aantal producten in kleinere oplages wilt in één bestelling, of juist een volle container wilt bestellen, Abena Re-Seller levert het. Wij hebben een groot aantal producten op voorraad in onze magazijnen, zodat het leveren van gecombineerde pallets geen enkel probleem is. Dankzij onze uitstekende contacten met de productiefaciliteiten, kunnen wij ook volle containers leveren.

Kennis van markt en product

Met ons team van productmanagers in Nederland, het team van global category managers in Denemarken en onze mensen ter plaatse, hebben wij uitgebreide kennis van de producten en de markten om u te voorzien van alle benodigde informatie.

Innovatief productbeleid

Dankzij onze kennis van de lokale en internationale markten, zijn wij in staat innovatieve producten te leveren die voldoen aan uw eisen.

houten-disposables-bakjes-wegwerp-eten-groothandel-leverancier